Wellicht voelt u zich – soms – alleen of eenzaam en heeft u behoefte aan gezelschap. Graag zorgen wij samen met u om meer plezier in het leven te ervaren. 

Contact met anderen is immers goed voor het welzijn.

Het doel van Stichting Zeist Zorgt is het behartigen van de individuele en collectieve belangen van de eenzame ouderen in de gemeente Zeist:

Wij willen hieraan meewerken door het organiseren van onder meer sociale ontmoetingen en ontspannende activiteiten met generatiegenoten en anderen.

Villa Mooi Zeist aan de Utrechtseweg stelt ruimten beschikbaar voor activiteiten o.a. sport en spel, gezamenlijk eten, cursussen, assertiviteitstrainingen, lezingen en gezellig samen zijn.

Villa Mooi Zeist dateert uit 1905 en is voor senioren een genoeglijk, gastvrij onderkomen.

Daarnaast bieden wij gezelschapsmensen aan om bij u thuis gezellig koffie te drinken, samen de krant te lezen, boodschappen te doen, samen te koken, wandelen enzovoort.

Ook kunt u gebruik maken van onze vervoersdiensten zodat u snel en comfortabel met de auto gehaald en gebracht kunt worden wanneer u dit nodig heeft.

De begeleiders van Stichting Zeist Zorgt willen graag een betekenisvolle relatie opbouwen om de cliënten meer plezier in het leven te geven.

Vaak hebben deze sociale contacten een positief effect op de ouderen en bloeien zij hierdoor weer op.

Contact knoppen11Contact knoppen5